Aanmelden voor onze wachtlijst..?
Ziet u op dit moment niet het specifieke kitten wat u zoekt? Meld u dan (vrijblijvend) aan voor onze wachtlijst. Zo kunt u op de hoogte blijven van onze toekomstige kittens en planning.
start
 
Jong of ietsje ouder? ik zoek... *

Wij hebben een aantal keer per jaar een nestje kittens beschikbaar. Soms zoeken wij ook een geschikt huis voor een van onze volwassen dieren. Wanneer ze bijvoorbeeld met pensioen gaan zoeken wij een huisje waar ze van alle rust en aandacht mogen genieten.

 
Bent u op zoek naar een huisdier of een fokdier? *

Wij verkopen in overleg af en toe een kitten voor de fok. Echter gebeurt dit enkel in goed overleg & met afspraken. Wij verkopen enkel voor de fok wanneer het kitten hier geschikt voor is. Alleen fokdieren worden niet gecastreerd /  gesteriliseerd door ons. Alle kittens verkocht als huisdier worden steriel gemaakt voor ze mogen verhuizen.

 
Heeft u voorkeur voor het geslacht van het dier? *

Bent u op zoek naar een kater of een poes? Staat u open voor het andere geslacht wanneer er geen kater of poes van u voorkeur beschikbaar is? Wanneer u op zoek bent naar 2 dieren kunt u ook uw voorkeuren opgeven.

 
Wat is uw voorkeur van vachttekening? *

Bengalen zijn er in veel verschillende kleuren. Daarnaast hebben ze ook verschillende vachttekeningen. Spotted, Rozetted, Marble, Sheeted Marble. Heeft u voorkeur?

 
Wat voor kleur zoekt u? *

Er is een ruime keuze in kleurtjes.. Om u beter te kunnen helpen uw beste maatje te vinden vragen wij naar de kleur die uw voorkeur heeft. Wanneer u open staat voor verschillende kleuren kunt u uiteraard meerdere opties aangeven.

 
Op wat voor termijn zoekt u een bengaaltje? *

Bent u zich op dit moment rustig aan het oriënteren of bent u echt al actief opzoek naar een nieuw huisgenootje om te adopteren op korte termijn? Geef ons een indicatie zodat wij u kunnen vertellen of wij binnen die periode nog kittens naar uw voorkeur hopen te verwachten.

 
Heeft u op dit moment al huisdieren? Zoja, Wat voor huisdieren heeft u en hoeveel. Eventuele aantallen kunt u indien gewenst ook opgeven bij optie "anders"

Sommige kittens of katten houden niet van drukte. Andere hebben echt behoefte aan een maatje om te kunnen spelen. Door een beeld te krijgen van uw situatie kunnen we u (en uw gezin) beter adviseren bij het uitkiezen van "het juiste" bengaaltje.

 
Uw naam *

We vragen uw gegevens zodat we vrijblijvend contact met u kunnen opnemen.
 
vragen of opmerkingen

Heeft u een vraag of opmerking ? Bijvoorbeeld over ons, onze cattery of katten? Dan kunt u deze hier achterlaten. Uiteraard kunt u ook mailen naar info@cattery-oneinamillion.nl.
 
Bedankt voor uw aanmelding. We verwerken uw aanvraag zo spoedig mogelijk!

Bedankt voor het invullen van deze typeform
Maak nu je eigen typeform — het is gratis, makkelijk en mooi
Maak een <strong>typeform</strong>
Powered by Typeform